Henna Mäkitalo /Studio H beauty

Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi kynsistudioni asiakkaaksi. Ennen sitä, haluan kuitenkin esitellä itseni. 

Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2017, mutta kynnet ovat olleet intohimonani jo liki kymmenen vuotta. Hurahdin jo nuorena akryylikynsien tekoon ja tuolloin tietämättömänä kehitin itselleni myös akryyliherkkyyden/allergian, joten nykypäivänä kynsistudiossani ei akryylituotteita käytetä. 

Opiskeluaikana löysin mm. Semilacin geelilakat ja ihastuin brändin loputtomaan värivaihtoehtovalikoimaan. Nykyään Studio H:ssa on tarjolla asiakkaalle yli 70 värivaihtoehtoa, sekä iso valikoima esimerkiksi erilaisia glittereitä ja timantteja. 

Ajatus yrityksen perustamisesta ja omasta kynsistudiosta lähti 2020 loppuvuodesta ja uuden vuoden jälkeen alkoikin jo remontointi. Päätimme muuttaa kotimme yhteydessä sijaitsevan ylimääräisen tilan kynsistudioksi ja terveystarkastajakin näytti vihreää valoa päätökselle. 

Ajatus yrityksen nimestä syntyi yhtäkkiä, kun pohdein nimeä paikalle, joka palvelee monessa käyttötarkoituksessa. Studio sanana voi kuvastaa montaa asiaa ja siihen on helppo sisällyttää kaikki täällä tehtävät jutut. Studio H on paljon muutakin kuin kynsistudio. Se on paikka ajatuksille, ystävyydelle, rauhoittumiselle sekä uuden luomiselle. Studiooni on helppo tulla silloinkin kun haluaa kokeilla esimerkiksi geelilakkausta ensimmäistä kertaa, tai silloin kun omat sormet hävettää kun taas tuli nypittyä kynsinauhoja. Kynsien kunnosta tai ulkonäöstä huolimatta kaikki ovat tervetulleita. 

Koska kyseessä on matalan kynnyksen kynsipalveluita tarjoava studio, minulle on kaikista luontevinta että työtilani sijaitsee kotini yhteydessä. Täten pystyn tarjoamaan asiakkailleni palveluita lyhyelläkin varoitusajalla ja välillä vähän hassuunkin kellonaikaan. Olen saanut paljon kiitosta asiakkailtani siitä, että heidän mielestään tänne on mukava tulla ja täällä on rauhallista. Kynsityö vaatii keskittymistä ja sitä on tarjolla tilassa, jossa on vanhan roosan sävyinen glitterseinä, sekä ruusuköynnöksellä koristeltu hylly. Mieheni teki upean työn remontoidessaan minulle tämän unelman. 

Haluan kiittää jo etukäteen sinua siitä, että eksyit näille sivuille. Jos mieleesi tulee kysyttävää tai haluat varata ajan, otathan rohkeasti ja matalalla kynnyksellä yhteyttä. Minut tavoittaa nopeiten Whatsapista numerosta 0504025159 sekä somekanavieni kautta esimerkiksi Instagramista @studio.h.beauty tai @hennamariam tai @asiaakauneudesta

Yhteystiedot

Studio H beauty
Koljolantie 2 asunto 5

32200 Loimaa

Puhelinnumero
0504025159

Sähköposti
makitalo.henna@outlook.com

© 2022 Studio H beauty / 0504025159
/y-tunnus 3186427-4
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!