Tyrniuute Hiustenhoitoöljy

Luonnon ravitsevilla öljyillä tehoa vahingoittuneiden hiusten hoitoon!

Manteliöljy kosteuttaa tehokkaasti kuivaa hiusta ja palauttaa sen kiillon sekä pehmeyden. Se on yksi hoitavimmista ja kosteuttavimmista öljyistä hiuksille, joka ei jätä hiuksia kuitenkaan rasvaisen tuntuisiksi. Manteliöljy auttaa saamaan hiuksistasi helpommin kammattavat.

Auringonkukkaöljy vahvistaa ja kosteuttaa hiuksiasi. Se saattaa myös auttaa ehkäisemään hilsettä, hiusten ohenemista sekä takkuja.

Kookosöljykosteuttaa hiuksia tehokkaasti ja saa hiukset näyttämään terveiltä sekä kiiltäviltä. Kookosöljystä puhutaan tehokkaimpana öljynä hiustenhoidolle, sillä sen kyky imeytyä hiussuomuihin suojaamaan on vertaansa vailla.

Marulaöljy ehkäisee hiusten kuivumista ja pörröisyyttä. Sen sisältämät antioksidantit ja rasvahapot auttavat nopeuttamaan hiustenkasvua sekä korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Marulaöljy auttaa myös tasapainottamaan päänahan normaalia öljytasapainoa.

Arganöljy on yksi korkealuokkaisimmista öljyistä kauneudenhoidossa ja sitä kutsutaankin nestemäiseksi kullaksi! Sen edut hiuksille ovat ylivertaiset. Arganöljy sisältää runsaasti hiuksia syvältä kosteuttavia rasvahappoja sekä E-vitamiinia, joka taltuttaa harottavat hiukset sekä lisää hiusten kiiltoa. E-vitamiini on hiusten elinvoimaisuudelle tärkeä vitamiini, sillä se suojaa hiuksia ulkoisilta stressitekijöiltä, kuten vapailta radikaaleilta.

Arganöljy auttaa hiuksia myös säilyttämään kimmoisuutensa ja kosteuttaa tehokkaasti sekä hiusta, että päänahkaa, suojaten hiuksia jokapäiväisiltä vaurioilta.

Arganöljy auttaa hiuksia suojautumaan värjäämisen, harjaamisen ja hiusten lämpömuotoilun aiheuttamalta hiusten kulumiselta, auttaen ehkäisemään mm. haaroittuvia latvoja sekä hiusten katkeilua.

Oliiviöljy rauhoittaa päänahkaa ja auttaa hiuksiasi säilyttämään kosteuden. Se vahvistaa tehokkaasti hiuksia sekä saattaa ehkäistä niiden katkeamista tai irtoamista.

Tyrni on luonnonvaraisista marjoista ravintorikkain ja se sisältää runsaasti A, C- ja E- vitamiineja, flavonoideja, antioksidantteja sekä hyödyllisiä rasvahappoja. Tyrni auttaa pitämään hiustupen terveenä, edistää hiustenkasvua sekä ehkäisee hiustenlähtöä.

Hiusöljyn käyttäminen pesun jälkeen tekee hiuksista sileämmät ja pehmeämmät. Tämä auttaa vähentämään hiustenmuotoilun aiheuttamaa rasitusta, joka taas vähentää hiusten takkuisuutta ja katkeilemista.

Tyrniuute öljyhiushoito auttaa taistelussa kuivuneita latvoja vastaan. Tuloksena silkkisen kiiltävät hiukset. Sopii kaikille hiustyypeille sekä erityisesti kuiville hiuksille.

Käyttö: Ota lyhyille hiuksille 1-2 tippaa, pidemmille muutama tippa öljyä ja hiero sitä ensin sormenpäiden välissä, kunnes öljy on levinnyt tasaisesti. Hiero sen jälkeen kuiville latvoille. Voit joko jättää öljyn latvoihin, tai huuhdella haluamasi vaikutusajan jälkeen osan öljystä pois.

Ingredients: Prunus amygdalus dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos nucifera (Coconut) Oil, Sclerocarya birrea (Marula) Seed Oil, Argania spinosa (Argan) Kernel Oil, Olea europaea (Olive) Fruit Oil, Tocopherol, Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Hippophae rhamnoides (Sea Buckthorn) Seed Oil 

18,95 €